Wednesday, April 7, 2021

Laporan Program SKTPP Virtual Run 2021

Pada 28 Mac hingga 4 April 2021 yang lalu, Sekolah Kebangsaan Taman Putra Perdana telah mengadakan satu program larian secara maya yang dipanggil SKTPP Virtual Run 2021 yang julung-julung kali diadakan selari dengan pandemik yang melanda negara. 

    Unit Kokurikulum yang diterajui oleh Puan Rohaidah binti Mohd Ali, telah bersepakat untuk menggantikan program tahunan Merentas Desa kepada Virtual Run bagi mengembang potensi dan mencungkil bakat sukan yang ada dalam kalangan murid Tahun 4, 5 dan 6 di Sekolah Kebangsaan Taman Putra Perdana.

    Berikut adalah kemeriahan suasana program SKTPP Virtual Run oleh murid serta guru sepanjang ia berlangsung selama seminggu bercuti. Penglibatan para guru
    Berikut pula adalah analisa penerima sijil dalam kalangan murid aliran perdana, murid PPKI dan guru dalam menyertai program SKTPP Virtual Run 2021. 

        Tahniah dan setinggi-tinggi penghargaan buat semua yang terlibat dalam menjayakan program larian maya ini. Pihak sekolah sangat mengharapkan agar budaya dan gaya hidup sihat seperti larian ini dapat dijadikan suatu amalan kepada seluruh warga sekolah agar dapat memenuhi Falsafah Pendidikan Kebangssan. 

Disediakan oleh : Fatin Huzaikka

No comments:

Post a Comment